3 enkla tips för att bli en bättre älskare!

Har du svårt att prestera i sängen? Följ dessa 3 enkla tips för att bli en bättre älskare och ge större njutning till din partner!

1. Förspel

Det kanske låter som en självklarhet men många män tror att förspel innebär lite kyssande tills penisen är hård.
Problemet är att det tar längre tid för en fitta att bli våt än för en kuk att bli hård. Kvinnor är dessutom mindre visuella än män och gillar att bli stimulerade mentalt, använd förspelet för att hitta rätt stämning och hjälpa din partner att bli upphetsad både fysiskt och mentalt!

Låt förspelet ta tid och visa att du inte har bråttom till penetrationen, en bra tumregel kan vara att kvinnan får ta steget från förspel till sex.

2. Dirty talk

Som sagt, stimulera henne mentalt. Var inte rädd för att prata snuskigt och kommunicera vad du vill göra med henne, hur kåt du är eller hur skönt något känns för dig.

Dirty talk behöver inte vara perfekt, det viktigaste är att det är genuint!

3. Experimentera med ställningarna

Överraska din partner med en ny sexposition som hon aldrig testat förut, detta kommer garanterat leda till en äventyrlig stämning.

Leta fram nya, spännande ställningar och använd dom nästa gång du har sex.

Nyckeln är att visa att du är öppen för att utforska och välkomnar förändring i sexlivet.

Använd dessa tre tips och förbättra dina sex-skills, jag garanterar dig att du efter några omgångar i sängen kommer ha ökat ditt självförtroende och vara påväg mot att bli en bättre älskare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *