3 Sexställningar för dig som har liten kuk

Storleken har betydelse, eller?

Djup penetration är lika med njutning för många kvinnor, dock betyder inte detta att du med kort/liten snopp inte kan ge henne detta.

Med dom optimala sexställningarna så kommer du komma djupare än någonsin och ge henne ordentlig njutning trots storleken på ditt paket!
Här följer 3 olika sexställningar som ger dig möjlighet att “gå på djupet”.

1. Doggystyle

Tjejens huvud ner, rumpan upp. Se till så du kommer från en vinkel där du kan använda hela din penis och inte bli begränsad av hennes skinkor.

Doggystyle är en favorit bland MÅNGA kvinnor och en stor anledning är för att penetrationen blir väldigt djup.

2. Benen på axlarna

Ett måste att ha i arsenalen om du har en liten kuk. Hon ligger på rygg med benen på dina axlar, du kan även luta dig mot henne för att frigöra ännu mer utrymme att trycka mot.

För extra djup: spänn dina skinkor och tryck dina höfter framåt vid slutet av “jucket” för att trycka fram så mycket kuk som möjligt.

3. Framstupa sidoläge

Här är en liten joker som många inte testat! 

Du lägger henne i framstupa sidoläge med det böjda benet så nära hennes ansikte som möjligt för att frigöra yta för dina höfter att röra sig i.

Här kan du komma riktigt djupt och även (till skillnad från 1an och 2an) komma nära med ansiktet för att kyssa henne medan du penetrerar!

Testa någon av dessa 3 sexställningar nästa gång du ligger med din partner och märk hur hennes stön blir intensivare och orgasmerna kommer fortare!

3 svar på “3 Sexställningar för dig som har liten kuk”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *