3 tips för att få din penis att se större ut

Tycker du att du har en liten snopp? Antagligen beror det på vinkeln du ser den ifrån tillsammans med skeva ideal från porr, men idag ska jag iallafall hjälpa dig att få din penis att SE större ut med 3 enkla knep!

1. Rakning

En grej som snabbt kan få en liten penis att se stor ut är en ordentlig renovering där nere.

Tricket är att INTE raka bort allt utan trimma ner håret, på skrevet, ovanför kuken extremt kort och forma en liten landningsbana.
Detta ger åsynen av din penis något att vila på, något kort och nätt som i jämförelse får ditt kön att se större ut.
Låter du håret växa sig långt och stort kommer snoppen inte bara se mindre ut, en del av storleken kommer även vara täckt av hår vilket skapar en illusion om att den är mycket kortare/mindre än vad den egentligen är!

2. Vikten

På dig alltså, inte ditt könsorgan!

För varje kilo du tappar så kommer du att bli av med lite fett på och runt skrevet, vilket får din penis att nå sin fulla potential.

Det många inte vet är att en stor del av mannens kön är gömd inuti kroppen, bland annat fettmassan som samlas runtomkring.
Så hoppa på en diet (om du är överviktig alltså, detta råd gäller inte redan smala personer!) och skala av några kilo kroppsmassa så ska du se att din kuk upplevs som längre, speciellt i slakt tillstånd.

3. Blodtillförsel

Många som har mindervärdeskomplex över sin lilla snopp fokuserar ofta på det slaka tillstånden, det som dom visar upp i allmänna duschar eller på pissoaren på krogen.

Är du en grower istället för en shower så kan du få din kuk att “hänga” lite mer genom att öka blodtillförseln.

Detta kan du göra med enkla tillskott som t.ex. L-arginin.

Du kan även använda Tadalafil som skickar blod specifikt till penis och lämnar den i ett “större slakt tillstånd” i några dagar efter intag.

Alltså, se till att hålla dig i bra form och sköt om din intima hygien där nere, tillsammans med något bra kosttillskott kommer du uppnå illusionen av en större penis.

Kom dock ihåg att du antagligen är den enda som bryr sig om din slaka penis, så allt detta kan du lika gärna slänga ut genom fönstret och älska dig själv och din kropp oavsett.

Är du Nöjd med din/din partners Kukstorlek?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *