Dags för trekant? 4 tips för en menage a trois

Har du äntligen kommit överens med din partner om att dela sängkammaren med en tredje person?

Visst kan det bli fel, men det kan även bli så rätt med lite förberedelser!

Här kommer 4 tips för en bättre trekant!

1. Välj den tredje med omsorg

Om vi utgår ifrån att du (man) och din partner (kvinna) har bestämt er för att inkludera ytterligare en kvinna i er trekant, är det extremt viktigt hur ni lägger upp jakten på den tredje.

Din partner ska självklart vara med och välja, och var inte förvånad om den tredje tjejen blir någon som är något mindre vacker än henne.

Det är även viktigt att ni inte bara väljer någon random på utseende, för att trekanten ska bli lyckad gäller det att ni klickar på ett socialt plan också!

2. Sätt upp regler på förhand

Att ta det här extra steget i erat sexliv är såklart spännande men risken finns att känslor blir sårade och gränser korsas!

Var därför noga med att sitta ner, först ni två, och komma överens med vad som är ok och vad som är förbjudet under trekanten. Sedan pratar ni även ihop er med den tredje när denne är vald, och ser till så att alla inblandade är införstådda med vad som gäller.

På detta sätt undviker ni missförstånd och kan fokusera all er uppmärksamhet på själva njutningen under samlaget.

3. Respektera dina egna känslor

Precis som det är viktigt att du respekterar din partner, måste du respektera dig själv också. T.ex. innebär INTE denna trekant att du sedan måste tacka ja till en trekant med en ny man i framtiden om du inte vill.

Varje samlag kräver konsens från ALLA parter, VARJE gång!

Respektera dina känslor i framförallt denna trekant men även i framtida sexrelaterade situationer.

  1. Anpassa sexet

Sex mellan tre personer skiljer sig på många sätt från ett vanligt samlag mellan två personer.

Inte bara i dynamiken men även i det rent praktiska; sexställningar, riktad uppmärksamhet osv.

Kolla upp några ställningar på förhand där du kan rikta din uppmärksamhet åt båda håll utan att någon hamnar utanför. Var även beredd på lite smått pinsamma stunder under samlaget där ni t.ex. byter ställning och se till att vara den som tar tag i situationen och för sexet framåt utan att skämmas.

Med allt detta sagt, grattis till trekanten! Lycka till och se till så detta blir en kul upplevelse för alla tre så ska du se att nästa trekant inte är långt bort alls!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *