Fixa hemmet för ett one night stand. Lång guide för att göra din lägenhet tjej-vänlig!

Har du lyckats få till en dejt hemma hos dig? Bra jobbat, hälften är redan vunnet!

Vill du däremot öka chansen för ett one night stand så ligger det i detaljerna i ditt hem, följ dessa 3 tips för att göra din lägenhet tjej-vänlig!

Badrummet

Det absolut, överlägset viktigaste i din lägenhet när det kommer till ett potentiellt one night stand är ditt badrum.

Snälla, se till så det är fräscht i badrummet! Städa ur toaletten, ta bort små hårstrån från handfatet och spola av golvet.

Du ska även se till att ha dessa föremål i ditt badrum (fråga mig inte varför, det är bara viktigt för en tjej):

  • Minst en spegel.
  • Papperskorg (med lock).
  • Toalettrengöring+ toaborste.
  • Doftspray.
  • Synligt lager av extra toapapper.
  • Diverse hygienartiklar för kvinnor; bindor, tamponger, bomullstussar, sminkborttagning osv.

Din dejt kommer med stor sannolikhet inte använda alla dessa föremål men bara att du har det framme visar henne att du har koll och hjälper henne enormt mycket med att känna sig bekväm i ditt hem.

Avsluta städningen/upp-piffningen med att tända ett doftljus och (om möjligt) lägga mysbelysning, om det är någonstans det är okej att överdriva lite så är det badrummet!

Det första du visar ditt potentiella ligg i ditt hem är badrummet, och du lämnar även utrymme för att hon går på toa medan du t.ex. förbereder en drink i köket så hon kan göra det hon vill i lugn och ro (med vetskapen att du är upptagen i ett annat rum och inte väntar utanför).

“Vad kan hon tänkas vilja göra?” tänker du säkert. Massor av saker; fixa till sminket, släppa väder, smsa sina vänner och förklara läget, spraya lite parfym och så vidare. Kanske till och med lägga bajsa?!

Skämt åsido, badrummet i ditt hem är en fristad för din dejt, och garanterat ett ställe hon kommer besöka desto mer om det nu blir ett one night stand mellan er två!

Vädra

Hur luktar ditt hem? Det är lätt att vänja sig vid lukten i sitt hem och glömma bort att känna efter. Men ditt potentiella ligg kommer garanterat att notera vilka dofter som tar över när hon entrar din lya.

Börja med att öppna fönster och vädra hela lägenheten (detta borde förresten, tillsammans med alla andra tips, vara en dagligt/veckolig rutin som du gör oavsett om du har en dejt eller inte) för att släppa ut unkna lukter och släppa in frisk luft.

Möjligheten till ett one night stand ökar garanterat om ditt hem luktar fräscht istället för 3 dagar gamla ostbågar och otvättade kalsonger.

Släng soporna om påsen är full till kanten eller om det finns något som stinker, annars kan du lämna påsen halvfull för att undvika känslan av att du gjort en storstädning för hennes skull. Oroa dig inte heller för att skrapa fläckar från spisen eller liknande, sådant stinker inte och om allt i ditt hem luktar Mr muscle får din städning motsatt effekt.

Avsluta med att tända ett eller två doftljus. Har du inga doftljus så kan det vara värt att investera i det, dom håller länge!

Undvik starka dofter, välj ett lite dyrare ljus med lukt av t.ex. lavendel eller vanlig (går alltid hem, hos alla).

Som sagt, överdriv inte! Vädra inte tills det blir kallt i lägenheten och tänd inte sjuttioelva doftljus i varje rum i lägenheten.

Dessa tips hjälper dig att få till en fräsch look/känsla i hemmet, inte mer än så!

Överdriv inte

Som tidigare nämnt i denna guide, försök att hålla dig inom rimlighetens ramar när det kommer till att förbereda hemmet för ett one night stand.

Du kan till och med skippa både dammsugning och moppning om det inte är väldigt smutsigt på golvet, låt det vara som det är.

Poängen med denna punkt är att det inte ska kännas framtvingat utan som att du bor i ett rent och fräscht hem helt enkelt.

Därför är det bästa tipset jag kan ge dig att städa lite varje dag, oavsett om du har en dejt eller inte. Håll en hög lägstanivå och ha som mål att aldrig behöva “förbereda” ditt hem för ett one night stand, utan att hemmet snarare alltid är förberett på att en främling ska titta förbi.

Ha en daglig rutin av att diska, bädda rent, plocka upp kläder från golvet och göra rent i badrummet.
Kvinnor är inte dumma, dom märker om du gör dig till och spelar något du inte är, så försök istället att vara den mannen som lever i ett fräscht hem och håller efter sitt eget skräp!

Framförallt, se till så tjejen känner sig som hemma och är bekväm i din lägenhet!

Ha några planerade “mini-aktiviteter” i huvudet, t.ex. något roligt klipp du vill visa henne på din dator eller liknande för att bryta isen och lätta upp stämningen!

Ha alltid en flaska rött/vitt vin (helst en av båda, hehe) i skafferiet ifall hon skulle vara sugen, men tvinga inte på henne något utan känn av stämningen.

Sist men inte minst, ha kul och stressa inte fram sexet, lär känna din dejt och skapa en minnesvärd kväll tillsammans.

Lycka till!

1 svar på “Fixa hemmet för ett one night stand. Lång guide för att göra din lägenhet tjej-vänlig!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *