Kommer för fort? 4 tricks för att slippa tidig utlösning!

Att män kommer för fort är väldigt vanligt och en av dom största “turn-offs” bland kvinnor.

Det finns massor av knep för att hålla dig längre, vissa bättre än andra (snälla, tänk INTE på dina äldre släktingar när du är nära utlösning!).

En läkare kan skriva ut piller som skjuter upp utlösningen om problemet är medicinsk men det finns några knep du kan testa innan du går till vårdcentralen.

Här kommer en lista på 3 tips för att hålla dig längre i sängen.

1. Andas

Det låter kanske för simpelt för att vara sant, men du kan faktiskt undvika tidig utlösning med hjälp av din andning.

När vi är väldigt upphetsade och nära att komma så är det lätt att vi spänner kroppen och andas intensivare, vilket gör att vi tappar kontroll över vår egen orgasm.

När du känner att du börjar närma dig en utlösning, försök att fokusera på din andning; långsamma och djuuuupa andetag (tänk meditation).

Försök även att “spänna” kuken och slappna av i resten av kroppen, detta hjälper dig att slappna av och få kontroll över situationen.

2. Anpassa tempot

Snabbare juck innebär intensivare stimulering av din kuk, det är en no-brainer!

Ta det lugnt och hitta ett tempo där du känner dig bekväm och kan behålla kontroll över din orgasm, istället för att dundra på och utsätta dig själv för mer njutning än du klarar av för tillfället.

Kom ihåg att kroppens mål är att få ut dina spermier ur kroppen och du kommer av ren impuls öka tempot när du är nära utlösning, om du kan behärska dig och istället ge lång och kontrollerad penetrering får du enklare att hålla dig längre i sängen.

3. Ta “pauser”

Oralsex. Behöver jag säga mer?
Sex är inte bara in ut skjut, det finns många fler sätt att tillfredsställa din kvinna utan att riskera en tidig utlösning.

När du känner att du är nära och det inte räcker att sänka tempot, var inte rädd för att “pull out” och gå ner på din tjej.

Detta kommer uppskattas av både din tjej och din penis, då du kan ge henne njutning samtidigt som du vilar upp dig och förlänger sexet utan behöva hålla dig från att komma.

4. Byt ställning

Välj ställningar där du som man håller taktpinnen, t.ex. missionären eller doggy (eller testa någon ny ställning för att imponera på din tjej).

När du blir riden tappar du kontroll och kan inte lika enkelt sänka tempot eller avbryta utan att förstöra stämningen, är det däremot du som “ger” så kan du ta det i den takt som passar dig.

Testa även ställningar där du kan komma djupt utan att behöva jucka fort, och ändå ge din tjej den njutning hon förtjänar!

5. Testa Potensmedel

Det finns ett potensmedel som heter dapoxetine, som används för att skjuta upp utlösning genom att minska känsligheten i ollonet. Denna typ av potensmedel, samt även viagra och kamagra finns att köpa online.
Skulle de andra tipsen inte funka, och du fortfarande lider av tidig utlösning kan detta vara sista utvägen.

Använd dessa 5 knep och jag kan nästan garantera dig att du kommer känna en ökad kontroll nästa gång du har sex, var inte heller rädd för att prata med din tjej om problemet och försöka komma fram till gemensamma lösningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *