Få Henne att Komma!

Mycket fokus ligger nu för tiden (med all rätt) på kvinnans orgasm. Synen på heterosexuellt sex har ändrats drastiskt och handlar inte längre om att jucka frenetiskt till mannen kommer.
Detta leder såklart till att kvinnor generellt är mer öppna med att dom vill komma, och att män gör sitt absolut bästa för att få det att hända.
Så hur får man en tjej att komma? Det korta svaret är att ansvaret ligger på båda parterna, men det finns såklart sätt för dig som man att förenkla en kvinnlig orgasm.
Nedan följer våra bästa tips för att få en kvinna att komma!


1. Djup penetration
Självklart underlättar det att ha en lång, grov kuk men det är inte en nödvändighet för att komma djupt och hjälpa tjejen att komma.
För att komma djupt gäller det att penetrera din partner från rätt vinkel och på så sätt kunna använda så mycket av din längd som möjligt.
När du har möjlighet att penetrera djupt har du möjlighet att stimulera hennes fitta på ställen som kanske är perfekta för henne och leder till klimax.
Läs även vårt inlägg; sexställningar för dig med liten kuk.

2. Hitta rätt punkt och sluta inte
Vare sig det rör sig om finger/penis-penetration, oralsex eller klitoris-stimulans så är upprepning din vän i jakt på kvinnlig orgasm.
Hitta den punkt/rörelse som är extra skön för henne och håll ett jämnt, repetitivt tempo i din penetrering/stimulans.
Undvik att byta rörelse eller ändra tempo för mycket, detta förhindrar att din partner kan slappna av och till slut komma.
Öka tempot stegvis och vänta med att jucka/slicka/smeka hårt och snabbt tills du märker att hon är nära orgasm, då är det bara att vrida på turbo-motorn och knulla fram orgasmen!
Testa gärna dessa unika sexställningar, kanske någon av dom hjälper dig att hitta rätt punk!

3. Kommunikation
Jag vet, klyschigt och tråkigt. Men ändå inte! En kvinnas orgasm (och kön) är ofta lite mer komplicerad än vår egen och det finns faktiskt ingen orgasm-manual som funkar på ALLA fittor.
Hon kan hjälpa dig att hjälpa henne att komma, med hjälp av kommunikation. Frågor som “hur känns det?”, “är dehär skönt?”, “visa var du vill bli smekt” etc. kan användas i ditt dirty talk och samtidigt ge dig en hint om vad som funkar.
Detta hjälper inte bara dig utan visar även henne att du faktiskt är intresserad av hennes njutning, vilket också hjälper henne att slappna av och vara bekväm i att fokusera på sin egen orgasm.
Låt henne föra din hand mot klitoris och visa vilket tempo hon tycker om, lyssna på hennes signaler och anpassa djupet/aggressiviteten i penetrationen.

Hoppas att dessa tips gynnar dig i din relation, och så småningom hjälper dig och din partner att uppleva en kvinnlig orgasm!
//E

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *