7 Sköna Sexställningar

Har du slut på fantasi i sängkammaren? Känns det som att ni går igenom samma gamla vanliga sexställningar på repeat?
Här kommer en lista på 7st sköna sexställningar för att maximera njutningen för både dig och din partner!
Häng kvar till slutet där vi har en bonuställning som av vissa kallas den skönaste sexställningen någonsin!


1. Prone bone

Hur:
Tjejen på mage med raka ben, killen ovanpå och penetrerar rakt neråt. Hårt underlag är fördelaktigt för att få mer kraft i stötningarna.
Varför:
Denna position tillåter dig att vara nära din partner med både kropp och ansikte. Känslan av att trycka ditt skrev mot hennes rumpa kan upplevas som riktigt skön och mysig!
Denna sexposition är extra skön för både dig och henne om du har en lite större kuk, då djupet på penetrationen begränsas av volymen på hennes skinkor.
Läs även vårt inlägg om sexställningar för dig med stor kuk!

2. FDAU


Hur:
FDAU, även kallad “face down, ass up” är en riktigt sexig ställning som ger dig och din partner maximal njutning och hetta!
Tjejen ligger på sängen med ansiktet neråt och rumpan i vädret (se bild) medan killen står bredvid sängen och penetrerar rakt bakifrån.
Vid längdskillnad kan killen antingen stå på tå eller böja på knäna och på så sätt komma i rätt höjd för att penetrera!
Var försiktig och återhållsam i början då man har möjlighet att komma riktigt, riktigt djupt i denna position.
Varför:
För mannen; en perfekt position för att bekvämt kunna penetrera hårt och länge utan att bli trött och njuta av sin partners sexiga kropp ur en smickrande vinkel.
För kvinnan; Känslan av att bli ordentligt tagen, från en position som ger ordentligt djup. Vinkeln kan även vara optimal för vissa kvinnor och det är inte sällan denna position leder till orgasm!

3. Benen på axlarna

Hur:
Tjejen på rygg, killen ovanpå. Som missionären fast med tjejens ben på hans axlar. Kan sedan med hjälp av hans överkropp trycka hennes ben närmre hennes huvud för att uppnå djupare penetration.
Varför:
Detta är den överlägset bästa ställningen för dig som har liten kuk och vill uppnå extra djup penetration (Läs mer om sexställningar för dig med liten kuk här).
Den här sexställningen har samma fördelar som missionären (främst närhet och mysfaktor) plus att den förändrade vinkeln gör fittan “kortare” och penetrationen djupare!

4. Vattenfallet

Hur:
Killen på rygg, med halva kroppen på sängen och andra halvan (överkroppen) hängandes ner mot golvet (använd armarna för att ta emot).
Tjejen i cowgirl-position, lätt bakåtlutad med händerna mot killens lår för stabilitet.
Använd en hårdare säng för att öka stabiliteten ytterligare.
Varför:

Till skillnad från de tidigare sexställningarna är det tjejen som har kontrollen här!
Killen bokstavligen lutar sig tillbaka och njuter av sin partners sexiga kropp och låter henne göra jobbet. Du som tjej får en känsla av att ha makt och total kontroll, han är maktlös och tittar upp på dig medan du tar kommando!
3 sexställningar du MÅSTE testa

5. Omvänd 69


Hur:
Precis som vanlig 69 men tjejen ligger på rygg, killen lägger sin penis i höjd med hennes ansikte och juckar förstiktigt medan han slickar hennes fitta. Tjejen kan reglera djupet på stötningarna med hjälp av sina händer mot hans skrev.
Varför:
En version av 69an där killen får vara lite mer dominant, och tjejen kan slappna av lite mer och ligga helt still.
Vissa tjejer är lite obekväma med att grensla killen och “visa allt” och kommer därför föredra denna version där de ligger ner och dölja sitt anus.
Känslan av att bli knullad i munnen upplevs av många som sexig!

6. Omvänd Cowgirl


Hur:
Killen på rygg, tjejen ovanpå som en vanlig cowgirl fast med ansiktet bortåt.
Tjejen kan använda killens knän för ökad balans (se bild).
Varför:

Cowgirl är kanske den vanligaste och mest använda sexställningen, detta är en version som ger samma kontroll till tjejen och samma avslappning till killen men med några fördelar:
Vinkel: I omvänd cowgirl kommer kuken från en annan vinkel vilket för vissa tjejer leder till snabbare orgasm.
Vy: Istället för att se varandra i ansiktet som i vanlig cowgirl har killen istället en perfekt vy över sin partners rumpa, vilket väldigt ofta är uppskattat och får tjejen att känna sig extra sexig!

7. Skeden


Hur:
En vanlig skedposition med penetration bakifrån.
Ju hårdare säng desto bättre, leta efter rätt vinkel och kör hårt!
Varför:
Detta är en av de mysigaste sexställningarna någonsin! Samma gosiga känsla som när ni sover tillsammans men med en extra krydda.
Dra ett täcke över er och passa på att kyssas, smeka och viska i varandras öron- denna ställning är perfekt för hett mys-sex!

BONUS: Lotus (Yab Yum)


Hur:
Mannen i skräddarställning, kvinnan ovanpå med sina ben runt hans överkropp (se bild).
Denna position kan vara lite krånglig att få till och ger inte samma utrymme för snabba eller hårda stötningar, men ge den en chans och ta er tid att hitta rätt vinkel för er.
Varför:
Yab yum är en av de mest klassiska tantra-positionerna, jag slängde in denna som en uppmaning till er att testa något nytt helt enkelt!
Den har även omnämnts som DEN sexigaste sexställningen någonsin!
Denna sexställning prioriterar bort hård, djup och snabb penetration och lägger istället fokus på närhet till din partner.
Ni får möjligheten att vara nära varandra med allt vad det innebär, och verkligen se, lukta och känna varandras närvaro på riktigt!
Läs mer här om du är nyfiken, och som sagt; ge denna ställning lite extra tid för att verkligen fatta och känna vad den går ut på!

Det var allt för dagens inlägg, hoppas att du hittade något nytt och att du och din partner har något spännande att utforska i sängkammaren.
Glöm inte att lämna en kommentar nedan om det är något du undrar eller önskar att vi skriver om i framtiden!

//E.M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *