Fungerar Penispump?

Idag tar vi upp ett ämne som intresserat män sedan Austin Powers- penispumpar!
När filmen släpptes (1999) var penispumpen mer av en skämtartikel och det var nog inte många som trodde på den. Å andra sidan trodde man nog inte att det överhuvudtaget fanns något fungerande sätt att förstora sin penis utan operation.
Nu är året 2021 och penispumpar tillverkas av hundratals märken och tillhandahålls av ännu fler distributörer. Så vi behandlar idag den självklara frågan- Fungerar penispumpar?

Vad är en penispump?
Till att börja med behöver du förstå vad en penispump är.
Denna sexleksak/penisförstorare kan se ut på många olika sätt men oftast är det en cylinderformad plasthistoria med 2 hål; ett för att stoppa in penis och ett för att släppa ut luft och skapa vakuum.
Se bild:

Hur fungerar den?
Hela poängen med en pump är att med hjälp av lufttätt vakuum tvinga kroppen att pumpa blod till kuken.
Du stoppar alltså in din penis i pumpen och pumpar ut luft ur cylindern för att öka vakuumet runtom. När du haft penisen i en stund ska den ha fyllts med extra mycket blod och på så sätt uppfattas som större.
Det finns användare som rapporterat längdskillnad efter användning av penispump men dom största “gainsen” märks på omkretsen.

Olika typer av penispumpar
Alla penispumpar använder sig av vakuum och ser oftast ungefär likadana ut; en cylinder med gummidämpning för penis i ena änden och ett litet lufthål i andra.
Däremot finns det olika sätt att släppa ut vakuum (manuell nedtryckning av hela cylindern, en knapptryckning eller en slang med pump) och framför allt två olika metoder att använda sig av vakuumet i cylinder; Vatten och luft. Nedan följer beskrivning av dom två olika typerna:
Luft:
Dessa är klassiska penispumpar som innehåller (och töms) endast på luft. Oftast är dessa utrustade med en slang vid luftventilen samt en liten handpump för att pumpa ut luft ur cylindern.
Vatten:
Den “nya” versionen av penispumpar. Populariserades av bathmate och är i mångas ögon det vettigaste alternativet av de två.
Vattenpumpar fylls med vatten sedan används oftast en manuell tryckning av cylindern eller en knapp för att tömma denna på vatten och öka vakuumet runt penis.

Så, vilken av dessa två är “bäst”? Det finns inga studier på detta utan man får helt enkelt utgå ifrån vad dom erfarna PE-utövarna säger.
Skillnaden (enligt empirin) är att luftpumpen tillåter större förändringar i storlek över tid medan vattenpumpen är mer “vårdande” och säker att använda då det varma vattnet är mer skonsamt mot ligamenten i penis.
Konsensus verkar vara att nybörjare ska satsa på en vattenpump och lite mer erfarna pumpare väljer den som passar dom bäst (alternativt inkorporerar båda i sitt pump-schema).

Går det att förstora sin penis med en pump?
Svaret på frågan är ja. Följdfrågan blir då om förändringarna är permanenta och det är däremot svårare att svara på.
Det som händer när du stoppar din penis i ett vakuum är att den fylls med mycket mer blod än vanligt och i sin tur också blir större än vanligt.
Vissa “pumpare” har teorin att du med tiden tränar dina svällkroppar och tvingar din penis att anpassa sig och bli större precis som t.ex. bröstmusklerna när du tränar mycket bänkpress. Problemet är bara att penis inte är en muskel, utan består till mestadel av blod.
Det verkar alltså inte som att penispumpen är en permanent lösning, däremot rapporterar många användare att resultaten blir mer och mer långvariga med tiden.
Alltså, första gången du pumpar kanske du ser en ökning på 2cm omkrets vilken försvinner redan efter en timme men när du pumpat i 2 år kan samma ökning hålla i flera dagar.

Summa summarum, denna sexleksak (för det är vad den är i slutet av dagen) är inte en permanent lösning på dina problem utan mest en kul grej för stunden.
Ungefär som med vanlig träning kommer dina resultat att försvinna med tiden och ju längre du “tränar” desto längre tid kommer det att ta.
Än idag verkar det som att dom enda permanenta “gainsen” kommer från operation, vilket medför mycket större risker än en penispump och är därför inte att rekommendera.
Det bästa tipset jag kan ge dig (om du inte har micropenis) är att jobba med det du har, storleken är inte så viktig som du tror!

Allt gott!

Går Du i Tankarna att Prova en Penispump?
RöstaResultat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *