Tinderdejt Gone Wrong

Idag gästas av en tjej som har en intressant berättelse om en dejt som gick snett!
Vill du ha tips inför din Tinderdejt, läs gärna vårt inlägg om en Underbar första Dejt!
Nedan följer berättelsen:

Detta var för några år sedan. När jag var 18.
Hade matchat med en snubbe på Tinder. Snubben var 23 och hade gått på samma gymnasium som mig och vi hade haft samma lärare. Låt oss kalla honom Martin.
Han bjuder hem till sig och varnar innan om att det är lite stökigt. Tänker liksom att det är sådant man säger, typ man har en kaffekopp på ett helt perfekt städat rum och ändå är det lite stökigt. Men nej, jag kommer dit och det är STÖKIGT. Vi snackar saker överallt och disk som täcker hela handfatet, osv.
Han ska bjuda på vin men hittar inte korkskruven så han ringer sin mamma (då hon hade lagt den någonstans när hon var över), han nämner att han är på dejt och jag hör hans mamma säga “AWWWW” över hela telefonen. Han får upp vinflaskan tillslut och vi dricker. Han berättar att han har asperger, vilket är inget jag lägger mycket vikt vid.
Därpå kommer röd flagga efter röd flagga. Han berättar om att han har knarkat och att han har dejtat en 16 åring.
Vi går till hans sovrum för att lyssna på musik varpå att jag ser att han har lagt gamla kalsonger på rummet, inga bromsspår liksom men jag klarar inte av när personer bara lägger underkläder på golvet. Jag kollar på dom och tänker “Jag ska inte ha sex med honom”.
Utan att säga något så går han in på toaletten och jag sätter mig vid datorn och kollar på mobilen.
Vi börjar kolla igenom musik och då brister han ut “Den låten lyssnade jag på när min bror dog” yikes. Sedan spelar vi en låt och han säger “Vill du kyssas till den här låten?”, hade varit perfekt tillfälle att ba “nej” och springa hem. Men min sociala handikapp tog mig så vi började hångla. Sen sa han att han ville gå ner på mig och aja ni kan nog ana vad allt ledde till.

Efter sex så sa han “Nu kan du säga till Martin att vi har haft sex” yikes. Sedan sa han “Du tog min oskuld, det vet du va?” YIKES. Han sa att det var ett skämt, men det var skäl nog för mig att kolla när nästa tåg gick.
Jag tog på mig mina kläder och han försökte krama om mig och kyssa mig i nacken, men jag ba “hehe, måste ta mina byxor”.
Slängde på mig ytterkläderna och han sa “Asså vi kan ju bara ligga liksom”, jag ba “Aa, visst, måste springa” och sprang till tåget. När jag kom hem duschade jag direkt och tvättade t.o.m. munnen. Jag tänkte för mig själv att aldrig ha sex igen när jag inte var 100% bekväm.

Typ 2 månader senare sitter jag hemma när jag får ett meddelande på FB “Ses igen?” kände bara en klump i magen, så försökte komma på det snällaste dumpmeddelandet någonsin, det var typ; nej, tyckte inte vi passade så bra ihop, men önskar dig all lycka i framtiden. Då tar snubben bort mig överallt.
Exakt ett halvår efter vi hade träffat, när jag ligger hemma i influensan, får jag det jävla klamydiabrevet (och det kom från ett område han bodde i, där jag aldrig hade legat med någon annan).
“Någon du har haft sex med har klamydia, du måste testa dig inom 4 dagar av detta brev annars ringer vi polisen på dig”, perfekt när man fortfarande bor hemma. Gjorde mig otroligt arg, liksom 1. Jag var sjuk och hade stränga föräldrar så behövde gå i skolan tills UMO öppnade (vid 14) sedan åka hem igen. 2. Jag hade 100% inte klamydia för jag fick inte ett samtal av UMO efter testet, dessutom VI HADE KONDOM!


Vi tackar för gästinlägget och passar på att rekommendera ett annat inlägg vi skrivit, om att förbereda sitt hem för ett one night stand (vilket den här killen verkligen hade behövt!)
Tack för att du läste, svara gärna i omröstningen nedan och maila oss om du har en egen berättelse att dela med dig av!


Har du varit på Tinderdejt?

1 svar på “Tinderdejt Gone Wrong”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *