3 Tips för en Större Sats

Sats, sperma, sarre eller utlösning. Kärt barn har många namn.
Den manliga utlösningen är inte bara källan till liv utan också en källa till både njutning och stolthet hos män.
Är du en av dom som bara kommer några droppar och istället vill få till ett ordentligt sprut näsa gång du kommer?
Här kommer isåfall våra 3 bästa tips för en större sats!

1. Tillskott
Min vana till trogen har jag såklart letat upp lite “snabba lösningar” som inte kräver någon vidare ansträngning.
Det ska nämligen finnas några tillskott, vitaminer och mineraler som gör din sats märkbart större och kraftigare.
Många PE-utövare trycker på vikten av att dricka mycket vatten, men också ett tillskott som kallas Lecitin och används som emulgeringsmedel inom matindustrin.
Utöver Lecitin nämns också L-arginin, Zink och Pygeum (svår att hitta online) som utmärkta sats-boosters.
Specifika mängder och övriga tips kan du läsa i detta inlägg där ämnet diskuteras proffs emellan.
Så leta dig till en hälsobutik och inhandla ditt kompletta paket för att göra din spermasats både större, tjockare och kraftigare!

2. Edging
En annan metod som används flitigt av PE-utövare och kåtbockar världen över för att öka trycket i satsen är; edging.
Edging innebär bokstavligen att ta sig själv till “kanten” av en orgasm, precis när man ska komma lägger man av en stund.
Anledningen till att edging ger större sats är att du ger prostatan mer tid att producera den vätska som binder upp spermierna. Det är alltså inte så att en större sats innebär fler spermier utan endast mer “uppfyllnadsvätska”.

Det andra som händer under en edging-session är att du bygger upp en kåthet och ett sug som är mycket intensivare än om du “går över kanten” på första försöket. Ju kåtare och mer sugen du är när det är dags, desto skönare och intensivare blir orgasmen och din sats kommer bli större och av större kvantitet.

Att tänka på när du edgar är att det enligt många är mer beroendeframkallande än själva runkandet och orgasmerna. Om runkande, porrtittande, sex eller orgasmer ens är beroendeframkallande eller skadligt är en annan debatt men disclaimern måste finnas där iallafall!

Läs mer om Edging, hur du gör och dess för-/nackdelar Här!

3. Avhållsamhet
En anledning till att din sats blir mesig kan vara att du kommer för ofta.
Onanerar du varje dag ger du inte kroppen tillräckligt med tid för att bygga upp nästa sats.
“Våra kroppar är inte skapta för att ha sex som kaniner” menar Jason Barritt som är forskare på North Carolina Reproduction Center.
Deras go-to metod för att hjälpa män som skjuter “lösa skott” är att lägga upp ett schema där man inte kommer oftare än 1-2ggr/ vecka. Han liknar sex med sport och förklarar hur atleter inte klarar av att träna hur mycket som helst utan faktiskt har fördel av att vila mellan passen- detsamma gäller din spermaproduktion.
Om du ger din kropp vila mellan orgasmerna kommer du märka den största skillnaden i storleken, tjockleken och kraften i dina satser!

Läs intervjun med Jason Barrit här!


Bonus: Livsstilsförändringar
Vi har lämnat det tråkigaste till sist; livsstilsförändringar.
Du kan nämligen hitta svaret på dina mesiga satser i din allmänna hälsa; en överviktig man med dåliga kostvanor och ickeexisterande träningsupplägg är mer benägen att “droppa” än att “spruta”.
En frisk och stark kropp presterar bättre på alla sätt och sex är inte ett undantag.
Enligt urologen och fertilitetsspecialisten Jamin Brahmbhatt är dom två mest effektiva livsstilsförändringarna att gå ner i vikt (våra topp 3 tips hittar du här!) och se till att få i sig tillräckligt med antioxidanter (frukt och bär).
Dessa förändringar tenderar dock att höja kvaliteten på din sats istället för storleken, men jag var tvungen att smyga in lite hälsofrämjande också, hehe.Så, se till att du får i dig rätt tillskott, kommer med måtta och lever en sund livsstil så ska du se att du snart sprutar som en porrstjärna!
Det var allt för idag, svara gärna på pollen nedan och maila oss om du har en fråga eller önskemål på ett ämne som berör dig!Är storleken (på satsen) viktig?Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *