Vilka Muskler föredrar Kvinnor?Att träna för hälsa, välmående och styrka är självklart utmärkt motivation.. För vissa!
Det är inte heller någon skam i att träna med fokus på sitt utseende och att skapa en mer attraktiv fysik. Är du en heterosexuell man med sikte på att bygga en muskulös kropp som kvinnor dras till?
Då är dagens inlägg något för dig! Vi har med hjälp av forskning tagit fram 3 muskelgrupper att satsa på för just det syftet och även skrivit ett träningsschema som fokuserar på just den typen av träning!


3 Muskelgrupper som Kvinnor dras till
I en studie kallad Mens Bodily Attractiveness samlade man svar från över 900 kvinnor och kunde med hjälp av svaren hitta den “perfekta fysiken”.
Till att börja med visade studien klart och tydligt att både män och kvinnor rankar en muskulös kropp som snyggare än en mindre muskulös kropp.
Dom muskelgrupper som toppade listan var:
Magrutor
Rumpa
Axlar

Vad är det här för typ av fysik då?
Det blir en slags blandning av en “rippad” strandfysik med låg fettprocent och en mer bastant, atletisk fysik med kraft i steget och bred ram.
Typ något sånt här. Jobbigt läge…
Självklart kommer du inte att träna dig till att se ut som The Rock men där har du en riktlinje att gå på iallafall; Muskulös och bred med hyfsat låg fettprocent.
Det är inte heller säkert att du har dom genetiska förutsättningarna för det, du kanske har lättare att bygga en slank, superrippad och vig fysik. Eller en riktigt stor och stark fysik utan magrutorna.
Oavsett förutsättningar ska man inte stirra sig blind på vad en studie säger att kvinnor vill ha utan självförtroende i sin egen kropp väger alltid tyngst!

Hur Träna sig Snyggare?
Är det så att du ändå vill ge det ett försök, att bygga en kvinnomagnet till fysik? Då har du kommit rätt!
Utifrån dom muskelgrupperna och den kroppstypen som kvinnor dras till mest har vår vän Mange snickrat ihop ett (helt gratis) träningsschema för att bygga just DEN fysiken. Läs mer om det träningsschemat Här!

Hitta andra motivatorer
Utöver att känna sig och betraktas som snygg finns det andra sätt att motivera sig till att komma till gymmet. Ju mer konsekvent du är och ju längre period du håller träningsvanan desto bättre resultat kommer du att få.
Jag kan varmt rekommendera denna guide för att lyckas på gymmet!


Det var allt för idag, glöm inte att delta i omröstningen nedan och skicka ett mail om du har ett önskemål på något ämne du vill att vi ska beröra.
Allt gott!
//A


Varför Tränar DU?

1 svar på “Vilka Muskler föredrar Kvinnor?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *