2 Plagg du Måste ha i Garderoben

Vi har tidigare skrivit om hur du enklast fixar hemmet för ett one night stand, idag ska vi göra en snabb renovering i din garderob istället!
Du behöver inte vara intresserad av mode för att klä dig snyggt. Faktum är att med dessa två tips blir du bättre klädd än 90% av din “konkurrens”, då vi män oftast är helt oförmögna att sätta ihop en outfit.
Nedan följer dom två viktigaste plaggen att ha i din garderob, vad du ska undvika samt hur du matchar dem med varandra!

 1. Ett par vita och ett par svarta skor
  Din outfit börjar OCH slutar med skorna
  Det är “plagget” som blir både första intrycket samt det som knyter ihop säcken. Ett par snygga, fräscha och välmatchade skor kan rädda eller förstöra en helt outfit!
  Det säkra kortet är att skaffa ett par vita och ett par svarta sneakers i enkel men stilig design, något sådant. Dessa funkar till ALLT och är lätta att hålla fräsch. Undvik flerfärgs-skor samt avancerade detaljer om du inte redan är modeintresserad.
  Du kan med fördel utgå från skorna när du bygger resten av din outfit; bredden/färgen på byxorna, passformen på tröjan samt färgen på eventuell huvudbonad.
  Så lägg lite extra pengar på det nedersta plagget, inte bara för fötternas hälsa utan även för helheten i din outfit!
 2. Ett par skräddarsydda byxor
  Ovanför skorna sitter ditt näst viktigaste plagg, pantalones.
  Har du ett par fräscha skor som du matchar snyggt med ett par väl åtsittande byxor kan du göra lite vad du vill med resten av din outfit.
  Se till att köpa ett par byxor som passar just din kroppstyp. Har du smala ben passar jeans bäst, har du muskulösa ben passar ett par stretchiga byxor och i andra fall väljer du med fördel ett par kostymbyxor.
  Att skräddarsy dina byxor är inte bara prisvärt utan för faktiskt en väldigt stor skillnad på hur dom sitter. Skräddaren tar mått på din midja samt lår och ser till att byxorna sitter rätt, detta ger en helt annan look än en standard-fit.
  När det kommer till färgen är det inte så noga, det enda du behöver tänka på är att inte ha samma färg på byxor som skor!  Det var allt för idag, glöm inte att maila oss med frågor samt rösta i omröstningen nedan!


  //Mange  Hur mycket Spenderar du på Kläder?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *