Hitta Klitoris!

Idag svarar vi på frågan som kvinnor önskar att män ställde oftare! En närmast existensiell fråga vid det här laget. En fråga vars svar kan leda till otänkbara (underbara) konsekvenser; Var fan är klitoris?!
Den allmänna uppfattningen om att varenda man på jorden är oförmögen att hitta den lilla orgasmknappen kanske är överdriven, men inte påhittad. Faktum är att många män går igenom hela sitt vuxna liv utan att förstå varesig hur man klitoris eller hur man beter sig när man gjort det.
Att veta var klitoris sitter eller ser ut ger dig som man (vi utgår ifrån att homosexuella kvinnor har koll!) ett nästan orättvist försprång mot andra män.
Att effektivt och med lätthet hitta och veta hur du stimulerar klitoris är ett äss i rockärmen, något du alltid kan ha som backup-plan.
Nedan följer våra bästa tips för att hitta (och stimulera) klitoris på bästa sätt!


1. Klitoris- utseende?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Klitoris-1024x620.png


För att lära dig att leta kan det vara bra att veta var du letar efter!
Ovan ser du en illustration som visar att klitoris består, precis som penis, av ett skaft och ett huvud.
Det är skaftet, den lilla bollen, du letar efter. Kom dock ihåg att den är olika stor och sitter olika långt in/högt upp på olika kvinnor.


2. Leta med fingrarna
När du lärt dig hur klitoris ser ut och var den oftast sitter är det dags att leta, det kan du göra med nästan alla sinnen men främst syn och känsel.
Obs! Se till att antingen hennes fitta eller dina fingrar är lubricerade innan du börjar pilla runt där nere!
Du märker att du hittat klitoris när du känner en liten boll ovanför slidöppningen. Denna “boll” känns ungefär som ett litet ollon mot fingrarna, dock lite hårdare.

3. Kommunikation
Utöver syn och känsel kan du med fördel använda dig av hörsel.
Lyssna på din partner, du kommer märka på hennes andning, stön eller rentav uppmaningar när du hittat rätt!
Många män håller sig för “coola” för att faktiskt fråga tjejen vad som är skönt. Du ser varken dum eller oerfaren ut om du säger något i stil med “berätta var det är skönt” medan du tar på henne.
Tvärtom! Det visar henne att du bryr dig om HENNES njutning och är prestigelös i sängen, vilken av dom flesta uppfattas som sexigt.
Så prata med din partner medan du letar och var uppmärksam på hennes kroppsspråk/andning när du tror att du hittat klitoris!Klitorisstimulation eller Djup Penetrering?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *