3 Saker att Göra på Första Dejten!

Du har precis fått numret till den där snygga tjejen på krogen, eller varför inte tinder? Det är solklart att ni är nyfikna på varandra och vill träffas, frågan är bara; Vad gör man på en första dejt??
Bio i all ära, men om inte båda två är filmnördar finns det knappast någon mening att sista tysta bredvid varandra på första dejten. En fika är alltid trevligt men blir ofta stelt och kan lätt kännas som en jobbintervju.
En promenad? Tråkigt.
Restaurang? Dyrt.
Drejkurs? Nej tack!
Idag är vi på jakt på roliga, lättsamma och enkla saker att göra på första dejten.
Vi har valt 3st dejter som ger er maximal möjlighet att slappna av, ha kul tillsammans och lära känna varandra!

 1. Aktivitetscenter
  Aktivitetscenter, arkadhallar, kalla det vad ni vill. Dessa blinkande, bullrande, bubblande lokalerna fyllda av spel/tävlingar har varit underskattade dejtställen i decennium!
  Det finns inget som kickstartar en vänskap eller romans som en kväll full av aktivitet, skratt och konkurrans.
  Fördelen mot bio är att ni faktiskt kan prata medans ni spelar, och till skillnad från en promenad är det här kul på riktigt, samtidigt som det kostar mycket mindre än en fin restaurang.
  Så ta med din nya bekantskap till ett aktivitetscenter och spela om vem som tar notan nästa gång ni går ut och äter? Klockren dejt!
 2. Laga en måltid
  En första dejt i ditt eget hem? Varför inte!
  Att laga en måltid tillsammans är både roligare och billigare än att äta på restaurang. Ni kommer att vara nära varandra och i rörelse hela tiden vilket minimerar risken för att dejten “står still”.
  Detta är överlägset att mötas på restaurangen och direkt sätta sig ner för att bryta isen, vilket lätt kan kännas lite stelt.
  Leta upp ett roligt recept med många ingredienser och olika moment och bjud hem din nya vän. Ni kan gå och handla ingredienserna tillsammans, följa receptet och laga måltiden och slutligen sätta er ner och äta den tillsammans. Vid det laget att ni sitter ner har ni redan hunnit en bit i dejten och kommer vara mycket mer bekväma med hela situationen!
 3. PUB CRAWL!
  Organiserat eller på egen hand.
  Ta er ut på någon mysig bargata och ta en öl/drink på varje ställe, ett idiotsäkert recept på en go fylla och en trevlig kväll.
  Med en pub crawl undviker ni att fastna i samma miljö och är ständigt i rörelse.
  Detta är även enligt vetenskapen ett sätt att snabbare lära känna någon då studier visat att ju fler ställen du upplever med samma person desto närmre känner ni er automatiskt.
  Så testa på en pub crawl på er första dejt och se vart det leder!


  Det här var 3 unika tips att testa på din första dejt, kika gärna in våra dejtingtips för liknande artiklar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *