Få Henne att Komma flera gånger- 3 tips för Multipla Orgasmer!

Orgasmer är både härliga och frustrerande, iallafall i vissa fall och speciellt när vi snackar om kvinnliga orgasmer.
Enligt en studie från 2015 är det bara runt 6% av jordens kvinnor som kommer varje gång dom har sex. Då ska vi inte ens fråga hur många av dom som har multipla orgasmer!
Multipla orgasmer är precis vad det låter som, när en tjej/kille kommer flera gånger på raken. Idag fokuserar vi på kvinnans orgasm och ger dig 3 enkla tips för att hjälpa henne nå multipla orgasmer.

1. Hitta “punkten”
Det finns två (huvudsakliga) typer av kvinnlig orgasm: vaginal orgasm samt klitorisorgasm.
Att hitta “punkten” betyder helt enkelt att du med hjälp av fingrar, tunga eller penis letar fram den delen av hennes kropp som stimulerar orgasm.
Det kan antingen vara genom djup penetration eller klitorisstimulans, olika kvinnor kommer olika mycket från olika stimuli.
Försök att vara lyhörd när ni har sex, lyssna efter vad som får henne att stöna som mest intensivt eller be henne berätta vad som är skönast.
För att hitta “punkten” för vaginal orgasm rekommenderas en ställning som ger djup penetration. För att hitta “punkten” för klitoris-orgasm rekommenderar jag denna artikel!
När du hittat rätt gäller det att hålla sig just där och inte fladdra runt så mycket, undvik att byta ställning eller vinkel på penetration.

2. Stadigt tempo
Utöver att hitta hennes “punkt”, gäller det även att hitta ditt tempo.
En av dom största orgasm-dödarna är ett konstant skiftande av tempo och position.
När du hittat ett tempo du kan hålla och som är skönt för henne finns det ingen anledning att byta, ha tålamod och hitta rytmen!
När du byter tempo ger du ingen chans för din partner att “komma in i det”, vilket gör det svårare att bygga upp för en orgasm. Till skillnad från en manlig orgasm kan en kvinnlig orgasm ta flera minuter att bygga upp till och om du byter tempo efter 30 sekunder blir det svårt att nå dit överhuvudtaget.

3. Sluta inte!
Du har hittat rätt position och rätt tempo.
Med dom två första tipsen (+ lite hetta och kemi) kan du med tiden lära dig att ge henne en orgasm.
Samma tips gäller alltså när du märker att hon ska komma; ge henne trygghet i att du har kondition och ork att fortsätta göra exakt samma sak, så hon kan slappna av och fokusera på att njuta.
Har du redan gett henne en orgasm med en position och ett tempo finns en stor chans att hon kommer flera gånger på raken, bara du fortsätter med samma tempo och djup!
Så kort sagt- Sluta inte! Om du vill att hon ska få multipla orgasmer gäller det för dig att fortsätta när hon kommer första gången.
Ändra inte heller något, byt inte position och börja absolut inte knulla henne hårdare. Gör samma sak som fick henne att komma, i samma tempo och med samma djup.

——————————————————————–

Med dessa tre tips borde du snart kunna ge henne en njutning utöver det vanliga och, med tiden, multipla orgasmer!
Kom ihåg att alla kroppar är olika och det absolut viktigaste för ett fungerande sexliv är kommunikation!
Läs gärna våra andra blogginlägg inom kategorin sextips, där hittar du massor av matnyttig information!

Har du gett någon Multipla Orgasmer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *